Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Cum lucrăm împreună

Obiectivul meu principal este diminuarea într-un timp cât mai scurt a suferinței și redarea stării de bine prin stimularea constantă a resurselor și prin centrarea pe sine.

Ceea ce îmi propun este să-mi ghidez clienții pe drumul spre mai bine. Îi ajut să-și crească capacitatea de a face diferența între ce se întâmplă în interiorul lor și ceea ce vine din realitatea exterioară.

Îmi susțin clienții să dobândească o viață funcțională, armonioasă, cu strategii adaptate propriei persoane și contextului de viață.

Ce este psihoterapia traumei?

Psihoterapia integrativa a traumei pune accent pe stimularea constantă a părții sănătoase, a resurselor psihice, centrarea pe sine, reglarea emoțiilor, procesarea situației traumatizante și a experientei interne apărute în urma acesteia în vederea vindecării și producerii unei schimbări.

Prin acest model de intervenție de scurtă durată mă asigur că persoanele cu care lucrez sunt văzute și auzite în contextul lor de viață, terapia ținând constant cont de trecut, prezent și posibile contexte viitoare.

Relația mea cu clienții

 

Văd psihoterapia ca pe o activitate de echipă, un parteneriat autentic care implică colaborarea între psihoterapeut și client, integrarea terapiilor astfel încât să trecem de la faza în care terapeutul direcționeaza, la faza în care clientul ajunge să direcționeze, iar terapeutul doar susține.

 

Rolul terapeutului este acela de a ajuta clientul să identifice cauza disconfortului resimțit, să integreze experiențele trecute și să învețe să funcționeze adaptat la prezent.

Rolul clientul este să se angajeze la schimbare, să aibă încredere că poate funcționa mai bine și că-și poate readapta strategiile la contextul actual în care se află acum.

Aceasta este o relație în care clientul are o putere mare de decizie. Poate veni în terapie, poate utiliza ceea ce îi ofer ca terapeut și poate pleca oricând simte că nu mai este potrivit pentru el.

Care e rolul meu, de client, în terapie?

În primul rând, e necesar să-ți dorești să faci o schimbare, iar în al doilea rând să crezi că poți fi mai bine. Tot ce-ți rămâne de făcut este să te programezi.

 

Programarea o poți face aici sau la telefon

Stabilim de comun acord ziua și ora la care ne vedem și forma în care vom desfășura ședința (la cabinet, online sau la plimbare în parc).

În situația în care nu știi exact care serviciu e cel mai potrivit pentru tine, te pot ajuta să-ți dai seama.